Semestertider i landet

Äntligen är det dags för semester för många av oss i Sverige. Jag tar nästan inte ut någon semester alls under till exempel jul, så jag har längtat efter det här länge. I samband med semestertiderna har vi också installerat larm på kontoret för att vara på den säkra sidan!

Det här med larm är inte direkt något jag är så insatt i. Jag har själv inget larm i mitt hem, men jag och några till fick uppdraget på jobbet att kolla upp möjligheterna med larm på arbetsplatsen och vilka olika varianter som finns. Till slut hittade vi ett bra företagslarm som vi också fick installerat under gårdagen. Såhär i semestertider när kontoret stänger tidigare och öppnar senare (under vissa perioder är knappt någon på plats alls) känns det viktigt att ha ett bra larm installerat, och vi valde till slut Securitas, då många här på jobbet tidigare hade haft bra upplevelser av dem och deras service. Nu får vi bara hålla tummarna för att allt fungerar som det ska!

Larm ger lugn och ro på semestern

Nu när jag går på semester om bara några veckor – lagom till midsommar – kan jag känna mig lugn och säker under hela semestern. Jag kommer kunna ligga på stranden och njuta av det fina vädret i Italien. Jag har full tro på att mina kollegor och Securitas löser problematiken om något uppstår. Har du känt dig orolig, vare sig det gäller kontoret du jobbar på eller ditt eget hem, för att ett inbrott ska ske medan du är bortrest eller liknande? Då kan jag verkligen tipsa om att kolla upp alla möjligheter som finns med moderna larm till företag och för privatpersoner.